banner94

banner77

banner69

banner88

Büyükşehir’in araç filosu daha da güçlendi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosunun günden güne güçlendiğini ve bu sayede kentin her köşesine hizmetleri ulaştırmanın daha da kolaylaştığını söyledi.

GÜNDEM 08.07.2015, 00:49 08.07.2015, 00:49
Büyükşehir’in araç filosu daha da güçlendi
banner66
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosunun günden güne güçlendiğini ve bu sayede kentin her köşesine hizmetleri ulaştırmanın daha da kolaylaştığını söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Demirtaş şantiyesindeki araç parkında incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet filosuna yeni eklenen modern araçları inceleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak kentin daha yaşanabilir bir kent olması, hizmetlerin en güzel şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bütünşehir uygulamasıyla artık 17 ilçeye hizmet veren bir Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere aktif hizmetlerin ulaştırılabilmesi ve zaman kaybının yaşanmaması için tüm bölgelerde şantiyelerimizi oluşturuyoruz. Şu an 10 noktamıza Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ediyoruz. Artık şantiye tek noktada değil, 10 ayrı merkezde hizmet veriyor” diye konuştu.



Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanının genişlemesiyle araç parklarının da güçlendirildiğini kaydeden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi’nin ekip, ekipman ve makine parkını da güçlendiriyoruz. Bu sayede Büyükşehir’in gücünü 17 ilçemizde de hizmetlerimizle göstermeyi hedefliyoruz” dedi.


Yeni araçlar da araç parkında
Her hafta yeni araçların ve iş makinelerinin bölgelerde faaliyete başladığını anlatan Başkan Altepe, “Kanal kazıcı, kırıcı ve yükleyici makineler de araç parkımızda yerini aldı. Bunlar en önemli ve yoğunluklu çalışılan iş makineleri… Bu 10 araç Büyükşehir’in makine parkına ilave edildi. Tanesi yaklaşık 300 bin TL, toplamda 3 milyon TL (yani 3 trilyonluk) olan bu makineler tüm ilçelerde hizmet edecek. Bu çalışmalar, ‘bütünşehir’ uygulamasının önemini ve güçlü bir yerel yönetimin tüm bölgelere nasıl hizmet götürdüğünün en güzel kanıtı olacak” şeklinde konuştu.



Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin en kaliteli, gelişmiş ve fonksiyonel araçlarıyla kazı, yükleme ve kırılması gereken taşların da rahatça kırılabilmesi gibi her türlü çalışmanın yapılabileceğini ifade ederek, “Eskiden kepçelerle yapılan çalışmalarda zaman zaman büyük hasar oluyordu. Şimdi ise modern, çağdaş ve en kaliteli araçlarla bu durumun da önüne geçilmiş oluyor” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89