banner94

banner77

banner69

banner88

Bursalı müteahhitler Azerbaycan'a çıkarma yaptı

Bursa inşaat sektörü, Azerbaycan pazarını mercek altına aldı

GÜNDEM 03.01.2016, 22:32 03.01.2016, 22:32
Bursalı müteahhitler Azerbaycan'a çıkarma yaptı
banner66
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında yapı sektörü firmaları Azerbaycan’da ilk defa düzenlenen Recexpo Uluslararası İnşaat Yapı Fuarı’nı, sac işleme ve kaynak teknolojileri sektörü temsilcileri ise ABD’deki Fabtech Fuar’ını mercek altına aldı.
Küresel Fuar Acentesi Projesi yeni fuar organizasyonları ile devam ediyor. BTSO, son 2 yılda 2 bin 500’ü aşkın firmayı yurt dışı temsilcisini sektörlerinde öncü olan fuar organizasyonları ile buluşturdu. Bu kapsamda Bursa iş dünyası, KOSGEB ve BTSO destekleriyle Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen International Real Estate&Investment Exhibition (Recexpo) Uluslararası İnşaat Yapı Fuarı’nı, sac işleme ve kaynak teknolojileri sektörü temsilcileri ise ABD’deki Fabtech Fuar’ını yakından inceleme fırsatı buldu.


İNŞAAT SEKTÖRÜ AZERİ PAZARINDA
Türkiye ekonomisine yön veren sektörler arasındaki inşaat sektörü, Azerbaycan pazarını mercek altına aldı. Meclis Üyesi ve Heyet Başkanı Ali Tuğcu ile 20’ye yakın sektör temsilcisi, sektördeki yeni gelişmelerini Recexpo Fuarı’nda takip etti. İkili iş görüşmelerinin de gerçekleştirildiği organizasyon sayesinde BTSO üyeleri Azerbaycan pazarını da yakından tanıdı.


Recexpo Fuarı Heyet Başkanı ve Meclis Üyesi Ali Tuğcu, fuarların KOBİ’lerin rekabet gücüne ve firmaların yurt dışı pazarlarındaki hakimiyetine katkı sağladığını belirterek, organizasyondan dolayı BTSO’ya teşekkür etti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89