banner94

banner77

banner69

banner88

BURSAGAZ çalışanları 'hobi' molası verdi

Bursagaz çalışanları çini boyama etkinliği gerçekleştirdi.

GÜNDEM 05.06.2017, 10:59 05.06.2017, 11:02
BURSAGAZ çalışanları 'hobi' molası verdi
banner66

Yenilikçi yaklaşımları ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla enerji sektöründe fark yaratan Bursagaz, çalışanları için düzenlediği etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Daha önce kahvaltı organizasyonu, yönetici saha ziyareti gibi etkinliklere imza atan Bursagaz, bu kez çalışanlarına ‘Hobi Molası’ verdirdi. İlk kez düzenlenen ve devamının da yapılması planlanan ‘Hobi Molası’ etkinliğinde, 120’ye yakın Bursagaz çalışanı, Çini ustası Berna Demirbaş eşliğinde çini boyama etkinliği gerçekleştirdi.

Çalışan odaklı yaklaşımıyla Türkiye’nin en iyi işverenleri listelerinde üst üste dereceler elde eden Bursagaz, çalışan motivasyonu kapsamında etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ‘Hobi Molası’ adı altında Nilüferköy ve Esentepe Genel Müdürlük binasında düzenlenen etkinlikte, 120’ye yakın Bursagaz çalışanı çini boyama etkinliği gerçekleştirdi. Çini boyama etkinliğinde Bursagaz çalışanlarına Çini ustası Berna Demirbaş eşlik etti. Bursagaz çalışanları Anneler Günü hediyelerini de kendi elleriyle hazırlamış oldu.

İlk kez düzenledikleri ‘Hobi Molası’ etkinliğini devam ettirmeyi hedeflediklerini belirten Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Gamze Çelebi; “Türkiye’nin en iyi işverenleri listelerinde her yıl üst sıralarda yer alıyor olmamız, Bursagaz olarak çalışan memnuniyetini ne kadar önemsediğimizi de gösteriyor. Çalışanlarımızın motivasyonunu arttırmayı ve sinerjiyi sağlamayı hedeflediğimiz bu etkinlik, hepimiz için çok eğlenceli ve verimli geçti. Önümüzdeki günlerde ‘Hobi Molaları’nı origami, masa tenisi, langırt, oyun günleri gibi temalarla devam ettirmeyi düşünüyoruz. Çini ustası Berna Demirbaş’a da etkinliğimizde bizlere eşlik ettiği için ayrıca çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
açık
banner61
banner62
banner89