banner94

banner77

banner69

banner88

BUMİAD dünyaya açılacak

BUMİAD’ın mali genel kurulu gerçekleştirildi...

GÜNDEM 26.01.2016, 13:51 26.01.2016, 13:51
BUMİAD dünyaya açılacak
banner66

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği’nin (BUMİAD) Mali Genel Kurulu dernek merkezinde gerçekleştirildi. 2016 bütçesinin oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda BUMİAD Başkanı Orhan Efe, “BUMİAD Akademi adı altında toplumda farkındalığı artırma konusunda çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Toplantının açılış konuşmasında BUMİAD’ın 2016 hedeflerinden bahseden Başkan Orhan Efe,  “BUMİAD üyeleri olarak dünyadaki gelişmeleri doğru perspektiften izleyip iş olanaklarımızı ve derneğimizin politikalarını iyi belirlememiz lazım. Üyelerimizin dünyaya entegre olmasını hedefliyoruz. Proje ve girişimlerimizi bu çerçevede yürüteceğiz. Yönetim kurulumuzun en büyük amaçlarından biri budur” ifadelerini kullandı.

BUMİAD AKADEMİ GELİYOR 

BUMİAD üyelerinin firmalarını tanıtan bir katalog hazırlamayı düşündüklerini kaydeden Başkan Efe, şunları sıraladı: “Türkçe ve İngilizce olmak üzere çalışmalarımıza başladık. Kısa süre içinde tamamlamayı düşünüyoruz. Bir de çok heyecan duyduğumuz bir projemiz var: BUMİAD Akademi adı altında gerek üyelerimizin gerek iş dünyasının gerekse de toplumda farkındalığı artırma konusunda çalışmalar yürüteceğiz. Akademinin amaç, vizyon, misyon ve kapsamını belirledik.”

BUMİAD İDARİ BİNASI MODERNLEŞECEK

Sergiler, kurslar ve seminerler, sempozyum ve kongreler, ekonomi zirveleri, ticari, kültürel inceleme gezileri, fuar organizasyonlarıyla üyelerinin vizyonunu artırmayı planladıklarını ifade eden Başkan Efe,  “Ayrıca, ticari, kültürel, medya, toplumsal içerikli görsel sanatlar alanlarında başarılı çalışmaları da ödüllendireceğiz. BUMİAD idari binasının da üyelerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği şekilde düzenlemesini yapacağız. Ayrıca dernek binamızda geniş kapsamlı bir kütüphaneyi üyelerimizin hizmetine sunmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

DERNEĞİN BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ…

İlker Özaslan’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda BUMİAD’ın 2015 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve derneğin 2016 yılı için hazırlanan tahmini bütçesi ve diğer gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89