banner94

banner77

banner69

banner88

BTSO üyeleri Timsah Arena'yı inceledi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren BTSO 17. 18. 36. ve 49. meslek komitesi üyeleri,Timsah Arena'yı ziyaret etti.

GÜNDEM 15.07.2014, 18:07 15.07.2014, 18:07
BTSO üyeleri Timsah Arena'yı inceledi
banner66
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) inşaat komitesi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 45 bin kişilik yeni stadyumda gelinen son aşamayı yerinde inceleme fırsatı buldu.


BTSO üyeleri, FİFA ve UEFA kriterlerine göre inşa edilen Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nu gezdi. BTSO üyelerine, yetkililer tarafından brifing verildi. Ardından da meslek komitesi üyeleri, stadyum çalışmalarındaki son aşamaları inceledi. 3 bin 500 tonluk çelik çatının montajının tamamlandığını belirten yetkililer, mukavemeti yüksek çelik halatların gerilmeye başlandığını da vurguladı.



Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nun asma-germe membran sisteminin uygulanacağı dünyanın sayılı stadyumlarından biri olacağını belirten BTSO Meclis Üyesi ve BTSO İnşaat Konseyi Yöneticisi Ali Tuğcu, “Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu gibi önemli yapılarda yapım süreçlerinin incelenmesi ve bilgi paylaşımı, inşaat sektörü açısından son derece faydalıdır. Böyle bir projenin ve teknik olarak önemli olan membran sistemli çatının uygulanmasında yerel imkanlardan da yararlanılıyor olması, Bursa’mızın potansiyeli hakkında bize fikir vermektedir. İnşaat firmalarımızın ve teknik elemanlarımızın yurt dışında katma değeri ve teknolojisi yüksek işler üstlenmesi sektör açısından önemli bir özellik taşıyor. İnşaat komitelerinin üyeleri olarak, bizlere stadyumda inceleme imkanı sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve yüklenici firma yetkililerine teşekkür ederiz" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89