banner94

banner77

banner69

banner88

Banyoya estetik ve inovatif dokunuşlar

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, "Sonsuz Evrim (Endless Evolution)" büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor. Her türlü şekli alabilen ve ahşap gibi işlenebilen DuPont™ Corian® ile banyo lavabolarının yanı sıra duş, küvet, banyo aydınlatması gibi farklı alanlarda da sınırları zorlayan tasarımlar gerçekleştirmek mümkün.

GÜNDEM 21.07.2015, 16:52 21.07.2015, 16:52
Banyoya estetik ve inovatif dokunuşlar
banner66
Yüksek kalitesi ve ek yeri olmayan kusursuz birleşimi ile hayallerdeki banyoları yaratmaya imkan tanıyan DuPont™ Corian®, kimyasallara ve lekelere karşı dirençli ve dayanıklı olması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor. Kolay temizlenebilen, yenilenebilen ve tamir edilebilen DuPont™ Corian®, masif ve gözeneksiz yapısıyla banyo yüzeylerinde bakteri ve mantar oluşumunu önleyerek hijyen sağlıyor.

 Çevreci ve tasarım harikası banyolar

Banyolara estetik ve inovasyon getiren DuPont™ Corian®, zengin renk paleti, ısıyla şekillenebilmesi ve işlevselliği ile banyo sahibinin kişiliğini yansıtan zevkli ve büyüleyici tasarım olanakları sunuyor. Çevre konusundaki hassasiyeti ile de öne çıkan DuPont™ Corian®, üretim sürecindeki enerji tüketimini ve atık miktarını sınırlamak konusunda standartlara uygun olarak hareket ediyor.

Casinovale style="margin-bottom: 0.0001pt; text-align: justify;">Güncellenen ve yeniden adlandırılan DuPont™ Corian® yeni lavabo koleksiyonunda, kendine has estetiğe sahip 20 yeni banyo modeli yer alıyor. Ayrıca yeni koleksiyonunu sunmak için “Yaşamdan Portreler (Portraits of Life) isimli bir yayın da hazırlayan DuPont™ Corian®, yeni koleksiyon ürünlerini Türkiye’de Ağustos 2015 itibariyle satışa sunmaya başlayacak.

DuPont™ Corian® Hakkında - İlk başta mutfak ve banyo tezgahları için yüksek performanslı bir malzeme olarak geliştirilen DuPont™ Corian®; işlevsellik, çok yönlülük ve estetiğin oluşturduğu eşsiz bileşimi sayesinde, şimdi iç tasarım ve mimari amaçlı kaplama malzemeleri arasında lider bir global marka konumuna gelmiş durumda. DuPont, yıllar içinde DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesini, hayal edebileceğiniz her uygulama için olağanüstü bir tasarım aracına dönüştürdü.

Mutfaklar, banyolar, aydınlatma, dış cephe, oturma grupları, radyatörler, ev otomasyonu, dokunmatik yüzeyler: Bugün, DuPont™ Corian®, neredeyse her yerde ticaret, konut ve kamusal alan uygulamalarında karşınıza çıkıyor.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89