banner94

banner77

banner69

banner88

Akyıldız, "Desteğe hazırız"

BUSİAD, İMO'yu ortak çalışmaya davet etti.

GÜNDEM 15.08.2014, 09:58 15.08.2014, 09:58
Akyıldız,
banner66
İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, 12 Ağustos Salı günü Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği, BUSİAD’ı ağırladı. 

Bursa Akademik Odalar Birliği yerleşkesindeki İMO Bursa Şube merkezinde İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, BUSİAD Genel Koordinatörü Ahmet Basri Tüfekçioğlu ile katıldı.

Anadolu’nun ve Bursa’nın ilk SİAD’larından olan BUSİAD’ın kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Basri Akyıldız, “Ülkenin ve şehrin ekonomik yöneliminde etkisi olan sanayici ve işadamları dernekleri ile İMO olarak her zaman yakın ilişkiler içinde olduk. Bu noktada BUSİAD’ı da Bursa'da önemli köklere sahip bir sivil toplum kuruluşu olarak görüyoruz. Önceki dönemlerde İMO ve BUSİAD olarak ortak çalışmalara imza attık bundan sonraki süreçte de ortaklaşa gerçekleştirebileceğimiz yeni projeler için biz elimizden gelen katkıyı sağlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın kentleşme hızı göz önünde bulundurulduğunda İMO’nun Bursa'da önemli bir rolü olduğunu vurgulayan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, “BUSİAD olarak Anadolu’nun ve Bursa’nın ilk SİAD’ı olarak 1978 yılından beri faaliyet gösteriyoruz. Şehrin gelişmesi açısından Bursa'da kurumlar arasındaki iletişimin sert olduğunu görüyoruz. Bunu biraz daha yumuşatmak adına çalışmalar yapıyoruz. BUSİAD olarak şehircilik anlamında bir uzmanlık grubu yaratmaya çalışıyoruz. Doğru ve etkili sonuçlar alabilmek adına da bu grupta sizlerin de yer almasını arzu ediyoruz. Bu konudaki öneri ve desteklerinize açığız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89