banner94

banner77

banner69

banner88

Akıllı panjurlar hırsızlığı önlüyor

Bursa Panjur Firma sahibi Mehmet Tatlıcılar akıllı panjur sistemlerinin hırsız önleyici olduğunu söyledi.

GÜNDEM 22.05.2014, 17:32 22.05.2014, 17:32
Akıllı panjurlar hırsızlığı önlüyor
banner66

Bursa Panjur Firma sahibi Mehmet Tatlıcılar akıllı panjur sistemlerinin hırsız önleyici olduğunu söyledi.

Panjur ve alüminyum doğrama sistemleri alanına Bursa’da 1986 yılında giren Bursa Panjur, yenilikçilik ve gelişimi kendine hedef edinen projelerinde estetik, uzun ömürlü ve kullanışlı çözümler sunuyor. Projelerinde teknolojiyi göz ardı etmeyen Bursa Panjur, manuel ve otomatik kumandalı panjur, hareketli ve sabit lamelli kepenk sistemleri ile sektörün öncüleri arasında yer alıyor.

Akıllı Panjurlar Hırsızları Şaşırtıyor

Panjur sistemlerin her türlü dış etkiden korunma sağladığını belirten Tatlıcılar, panjur kullanmanın bir kültür olduğunu belirterek “Birincisi güvenlik sağlıyor, ikincisi güneşten, soğuktan ve kuvvetli rüzgârdan, tozdan evi muhafaza ediyor. Ayrıca evinizin primini arttırıyor ve konfor sağlıyor. Artık o eski kalın perdelere ihtiyaç yok. Bir tül ve üzerine panjur koyduğunuz zaman gayet güzel kullanabiliyorsunuz. Zaman ayarlı olması çok güzel. Hırsızlar evleri artık takip ederek giriyor. Siz tatile gidiyorsunuz, 15 gün yoksunuz. Bu süreçte panjurlar her sabah 8 de açılıyor, akşam 6 da kapanıyor. Ertesi akşam 9 da açılıyor, 4 de kapanıyor. Farklı saatlerde açılıp kapanması, evde bir hareket olduğunu göstererek hırsızı şaşırtıyor” dedi.

Teknolojiyle birlikte panjur sisteminin eskiye oranla giderek daha fazla kullanılmaya başladığını söyleyen Mehmet Tatlıcılar, “Konut alıcıları panjur özellikli evler bakıyor. Panjur sistemi büyük projelerde de istenmeye ve aranmaya başladı. Artık müteahhitler panjur yapmasa bile, panjurun alt yapısını hazırlıyorlar. Bizde kablosuz güneş enerjisiyle çalışabilen panjurlar da var.  Hatta ışık enerjisiyle bile panjurlarınızı kablosuz çalıştırabiliyorsunuz” şeklinde konuştu.

Panjur sisteminin yaygınlaşması açısından kullanıcının giderek bilinçli hale geldiğini ve sistemin kabul görmeye başladığını ancak müteahhitlerin panjur konusunu göz ardı ettiğini vurgulayan Tatlıcılar, en ince ayrıntısına kadar düşülen büyük projelerde panjur sisteminin olmamasının büyük bir açık olduğunu söyledi.

Tasarruf Sağlıyor

Panjur sisteminin tasarruf açısından da önemli bir rolü olduğunu söyleyen Mehmet Tatlıcılar, “Panjur olan ve olmayan iki evi kıyasladığınız zaman panjur olmayan eve her ay 40 lira fazla doğalgaz faturası geliyor. Panjur havayı geçirmiyor. Şuan için panjuru daha çok özel villalarda çalışıyoruz. Ancak genele yayılması gerekiyor çünkü maliyetli değil. Örneğin 2+1 daire için yaklaşık bin 500 lira civarında” ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89