banner94

banner77

banner69

banner88

AK kadın kollarında mimar Kapıcıoğlu dönemi

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine mimar Gülten Kapıcıoğlu atandı.

GÜNDEM 30.06.2016, 10:31 30.06.2016, 10:31
 AK kadın kollarında mimar Kapıcıoğlu dönemi
banner66

AK Parti İl Kadın Kolları’nın yeni başkanı belli oldu. Mevcut başkan Nihal Gökten’in istifasının ardından bir süredir süren istişarelerin sonunda AK Parti il kadın kolları teşkilatlarının başına Gülten Kapıcıoğlu getirildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, “Gülten Hanım geçtiğimiz dönemlerde il yönetiminde birlikte çalıştığımız ve halihazırda Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten bir arkadaşımız. Yeni görevinde de yeni başarılara imza atacağına inanıyorum. Kadın kollarımız, çalışkan ve vefakar yapısıyla her dönemde çok çalışmış ve her dönemde teşkilatlarımızın en büyük destekçileri olmuşlardır. İnanıyorum ki bu durum yeni dönemde de sürecek ve Güçlü Türkiye yolundaki çabalarımıza kadınlarımız yine en büyük imzayı atacaktır. Yeni dönemimiz Bursamıza, teşkilatlarımıza ve partimize hayırlı olsun” dedi.



Daha önce AK Parti İl Yönetimi'nde görev alan mimar Gülten Kapıcıoğlu, 2014 Yerel Seçimi'nde AK Parti Mudanya İlçe Başkan Aday Adayı olmuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89