banner94

banner77

banner69

banner88

Yatırımınızı Remax Ambiance ile taçlandırın

Bünyamin Uludağ: Yüksek kazanç isteyen, Bursa’ya yatırım yapsın

EMLAK 18.12.2017, 15:15 18.12.2017, 16:19
Yatırımınızı Remax Ambiance ile taçlandırın
banner66

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Remax Ambiance, geniş danışman kadrosu ile Bursalıları doğru zamanda doğru yatırımlar ile buluşturuyor.  Müşterilerine kurumsal bir çerçevede sunduğu kaliteli ve güvenilir çözümlerle adından söz ettiren firma, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile rakiplerinden bir adım öne geçiyor. Sektörde yaklaşık 10 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarının altını çizen Firma Sahibi Bünyamin Uludağ, ‘Bursa gayrimenkul alanında ciddi bir potansiyele sahip. Yüksek kazanç isteyen, Bursa’ya yatırım yapsın” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektörünün global markası Remax çatısı altında Bursa’da faaliyet gösteren ‘Remax Ambiance’,  ‘Doğru zaman, doğru uzman, doğru yatırım’ sloganıyla geleceğini garanti altına almak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. 

Remax Ambiance olarak Bursa’nın potansiyeline inanarak yola çıktıklarını ifade eden Firma Sahibi Bünyamin Uludağ, sektörde 10 yıla yakın bir zamandır hizmet verdiklerini de ifade etti. 

En güvenli yatırım aracı…

Remax’ın global çapta hizmet veren bir marka olduğunun altını çizen Bünyamin Uludağ, bu anlamda güven açısından müşterilerinin gözünde avantajlı olduklarını dile getirdi. Uludağ, “Gayrimenkul, Türk insanının en güvendiği yatırım aracı diyebiliriz. Bu noktada gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren firmaların da güven açısından en ufak bir problemi olmaması gerekiyor. Remax Ambiance olarak,  güven avantajının oldukça önemli olduğunu biliyor ve her satıştan sonra bunu hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

“Bursa’nın taşı, toprağı altın”

Gayrimenkulün oldukça dinamik bir sektör olduğunu hatırlatan Bünyamin Uludağ, “Ülke ekonomisinin büyümesini sürdürüyor olması, gayrimenkulü de direkt olarak etkiliyor. Türkiye çapında gayrimenkul satışları gün ve gün artarak devam ediyor. Bu durum Bursa’da da aynı seyirde ilerliyor. Şehrimiz gayrimenkul alanında çok ciddi bir potansiyele sahip. Bursa’nın taşı, toprağı altın desek abartmış olmayız. Şunu açıkça söyleyebilirim ki, yüksek kazanç isteyen Bursa’ya yatırım yapsın” diye konuştu.

“Gayrimenkul sektörü en az 20 yıl cazibesini artırarak devam ettirir”

2017 yılının sektör açısından verimli geçtiğini de kaydeden Uludağ, “Hepimizin malumu olduğu gibi 2016 yılında ülke olarak çeşitli sıkıntılar yaşadık ancak bunların sektörümüze yansıması çok uzun sürmedi. Bu dönemde özellikle Bursalılar, güvenli liman olarak gördükleri gayrimenkule yatırım yapmayı sürdürdü. Bu açıdan baktığımızda 2017 yılının bizler açısından olumlu geçtiğini söyleyebiliriz. Gayrimenkul sektörü en az 20 yıl cazibesini artırarak devam ettirir. Dolayısıyla 2018’in bu yıldan daha iyi geçeceğini öngörüyoruz. Bu anlamda doğru yatırım ile kazancını katlamak isteyen herkesi ofisimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner92
banner89