banner94

banner77

banner69

banner88

TÜGEM’den portföy paylaşımı buluşması

TÜGEM Bursa tarafından "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

EMLAK 29.02.2020, 10:44
TÜGEM’den portföy paylaşımı buluşması
banner66

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Bursa Şubesi tarafından "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı"nda, TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran da tecrübe paylaşımında bulundu.

Çok sayıda TÜGEM üyesinin katıldığı toplantıda, TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan  bir açılış konuşmasını yaptı. Akdoğan, TÜGEM’in 2020 yılı hedefleri ve TÜGEM vizyonunu aktardı. Hakan Akdoğan, sektördeki gelişmeler hakkında da katılımcılara bilgiler verdi.

TÜGEM Bursa Yönetim Kurulu üyesi Meral Türkeş ise Bursa ili ve ilçelerinde 2019 yılı satış verilerini katılımcılar ile paylaştı. Portföy tanıtımlarının da yapıldığı toplantıda, yeni üyelerin belgeleri de takdim edildi.

KIRMIZITAŞ’TAN İPUÇLARI

Programın ikinci kısmında ise TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, üyelerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunarak, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçlarını katılımcılara paylaştı.

Özellikle cesaret, motivasyon ve mücadele konusunda kararlı olmaya vurgu yapan Kırmızıtaş "Bursa'da TÜGEM üyesi meslektaşlarımız ile bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunduk. Sektörümüzdeki nitelikli ve profesyonel gayrimenkul danışmanlarının sayısının artması, TÜGEM'in ise bir çatı kuruluş olarak meslektaşlarımızı bir araya bu tür etkinliklerle bir araya getiriyor olması çok önemli. Tüm profesyonel danışmanları bu çatı altında buluşmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89