banner94

banner77

banner69

banner88

Remax Ambiance ciroda Türkiye 1.’si...

Remax Ambiance, Kasım ayında Türkiye ve KKTC'de en yüksek ciroya ulaştı

EMLAK 13.12.2017, 16:52 13.12.2017, 18:01
Remax Ambiance ciroda Türkiye 1.’si...
banner66
 Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Remax Ambiance, Kasım ayında Türkiye ve KKTC’de faaliyet gösteren Remax bayileri arasında en yüksek ciroya ulaşarak, 1.’lik koltuğuna oturdu.

Remax Ambiance olarak 2017 yılında başarılı bir performans grafiği ortaya koyduklarını dile getiren Firma Sahibi Bünyamin Uludağ, “Bu yıl içerisinde birçok kez ülke çapında dereceler yakaladık. Kasım ayında da cirosal anlamda hem ülkemizde hem de KKTC’de yer alan Remax bayileri arasında liderlik konumuna yükseldik. 2018’de en az bu yıl kadar ciddi bir satış elde etmek istiyoruz” dedi.

Bu başarının ardında ciddi bir ekip çalışması olduğunu da kaydeden Uludağ, “Remax Ambiance olarak başarının ancak bir ekip çalışmasıyla yakalanacağı bilinciyle hareket ediyoruz. Bu yıl ortaya koymuş olduğumuz başarının arkasında her biri çok kıymetli danışman arkadaşlarımız var. Ben bu vesileyle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Remax Ambiance’ın başarısı, yatırımcılarının da başarısıdır” diyen Bünyamin Uludağ, doğru zamanda, doğru yatırımla buluşmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu da ifade etti.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89