banner94

banner77

banner69

banner88

“Her Eve Lazım” dedirten sigorta

Cigna Finans Emeklilik, geleneksel Türk ailesinin en sık ihtiyaç duyduğu hizmetleri dikkate alarak benzersiz bir ürün çıkardı.

EMLAK 24.02.2015, 18:17 24.02.2015, 18:17
“Her Eve Lazım” dedirten sigorta
banner66
Hayat sigortası ve bireysel emeklilik sektörünün en yenilikçi şirketlerinden Cigna Finans Emeklilik, 2015 yılına yeni ürünleriyle iddialı bir giriş yaptı. Dünya sigorta devlerinden Cigna ile Türkiye’nin en güçlü bankalarından Finansbank A.Ş.’nin ortaklığında hızla büyüyen Cigna Finans Emeklilik, geleneksel Türk ailesinin tüketim ihtiyaçlarından yola çıkarak, yıllık 225 TL’ye “Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası” adı altında yeni bir ürün çıkardı.



Ürün, kaza sonucu vefat ve kaza sonucu sürekli sakat kalma risklerine karşı 30 bin TL tutarında teminat içeriyor. Ayrıca, Cigna Finans Ayrıcalıklar Kulübü kapsamında Türk tüketicisinin günlük ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış Aile Destek Hizmetleri ile sigortalı ve ailesini benzersiz fırsatlarla buluşturuyor.



Her evin ihtiyacı olan, sıklıkla tüketilen hizmetleri gözeterek tasarlanan ve önemli ek faydaları ile öne çıkan ürün, ferdi kaza teminatlarının yanında, sigortalıyı Cigna Finans Ayrıcalıklar Kulübü üyesi yaparak, aileleri benzersiz fırsatlarla buluşturuyor.



Halı Yıkamadan Kombi Bakımına, Araç Check-up’ından Kuyum alışverişine kadar ücretsiz/indirimli hizmetler!

Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası sahibi Cigna Finans Ayrıcalıklar Kulübü üyelerine sunulan Aile Destek Hizmetleri sayesinde;ev destek (klima, kombi bakımı gibi) , araç bakım (araç check-up, klima bakımı gibi) ve alışverişlerde (kuyum, giyim vb) ücretsiz ve/veya indirimli hizmetleri ile çok seçenekli fırsatlardanyararlanma imkanı sunuyor.



Hedef; Türk ailesinin bütçesinikoruyan faydalar yaratmak

“Geleceğim Konusunda Endişeliyim”, “Sigortalar Çok Pahalı” kaygısını taşıyan herkesi sigorta ile tanıştırmak isteyen Cigna Finans, bu amaçla “Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası” ürününü yararlandırdığı ek faydalar için ayrıca hiçbir ücret almaksızın yıllık sadece 225 TL gibi bir primle satışa çıkardı.



Tasarladıkları müşteri dostu ürünlerle Türkiye’de Hayat Sigortasının temel ihtiyaç olduğuna dair toplumsal bilinci de artırmayı amaçladıklarının altını çizen Cigna Finans Emeklilik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fidan Bayındır Yıldız, “müşterilerimizin olası yaşamsal risklerini teminat altına alan ürünlerimizi, herkesin ulaşabileceği fiyatlarla sunmaya özen gösteriyoruz” dedi.



Kısa süre içinde yine sektörde büyük ses getirecek yeni bir ürün daha ekleyeceklerine dikkat çeken Yıldız, “müşterilerinin geleceğini güvence altına alırken bugünlerini kolaylaştıracak yenilikçi ürünleriyle 2015 yılının Türkiye’de Cigna Finans Emeklilik’in yılı olacağını” ifade etti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89