banner94

banner77

banner69

banner88

BUÜ'de emlak sertifika programı başlıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Emlak ve Emlak Yönetimi tarafından “Emlak Danışmanlığı Sertifika Programı” başlatıldı.

EMLAK 04.03.2020, 10:58
BUÜ'de emlak sertifika programı başlıyor
banner66

Emlak ve Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan içeriğiyle hayata geçirilen sertifika programında, katılımcılara 40 saat eğitim verileceğini söyledi.

Emlak Danışmanlığının temel ilkelerinden yapı bilgisine, ticaret hukukundan emlak değerleme tekniklerine varıncaya kadar toplamda 7 başlıkta eğitimlerin verileceğini belirten Prof. Dr. Tosun, programın amacıyla ilgili olarak, “Emlak sektörüyle ilgili kavram ve ilkeleri özümsemiş, emlak pazarlaması, yönetilmesi, ve hizmet danışmanlığı alanında gerekli teknik ve mesleki bilgileri kullanarak sektörel gelişmeleri yorumlayabilen, müşteri memnuniyetini ilke edinerek çözüm önerileri geliştirebilen meslek elemanları yetiştirmek, programın ana amacıdır” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMLER 16 MART'TA BAŞLIYOR

16 Mart tarihinde başlayacak olan Emlak Danışmanlığı Sertifika Programı’nın sonunda, katılımcılara, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu onaylı birer sertifika verileceğini hatırlatan Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun, başvuruların hale devam ettiğini, eğitimlerin Pazartesi gününden Cuma gününe kadar, saat 17.30 ile 21.00 saatleri arasında verileceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89