banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa'da gayrimenkul yatırımı cazibesini koruyor

Rich World Gayrimenkul A.Ş. YK Bşk. Cengiz İloğlu sektörün son durumunu değerlendirdi.

EMLAK 30.06.2016, 09:44 30.06.2016, 09:44
Bursa'da gayrimenkul yatırımı cazibesini koruyor
banner66

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin adresi Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, Bursa’da gayrimenkul yatırımının cazibesini koruduğunu belirterek, “Türkiye ekonomisinin itici gücü konumunda olan gayrimenkul sektörü, Bursalılar tarafından da en güvenilir yatırım alanı olarak görülüyor. Kentsel dönüşüm projeleri de sektördeki hareketliliği artırıyor” dedi.

Geçtiğimiz mayıs ayında Bursa’da toplam 4 bin 318 konut satıldığını hatırlatan Cengiz İloğlu, “Gayrimenkul sektörü hem Türkiye, hem de Bursa ekonomilerinde aslan payını alıyor” şeklinde konuştu.

Püf noktası…

Gayrimenkul sektörünün, başta inşaat ve turizm olmak üzere istihdam yaratan çok sayıdaki alt sektörle ülke ekonomisinin itici gücü konumunda olduğunu vurgulayan İloğlu, “Gayrimenkul sektörü genel olarak bakıldığında en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ciddi bir yatırım aracı olmasının yanı sıra yaşamak için gayrimenkul satın almak da her insanın ortak gayesi. Dolayısıyla doğru yatırım, bu işin püf noktası. Bu bağlamda doğru yatırım ile hayallerinize yön verebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“Satışlar rekor seviyeye gelecek”

Dumanbet initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Her geçen yıl kendini geliştiren gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte Bursa’da da niteliğini artırdığını belirten Cengiz İloğlu, ”Gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik bankaların yüksek faiz oranlarına rağmen belirli bir eşiğin üzerinde seyretmektedir. Biz inanıyoruz ki, önümüzdeki dönemde bankaların faiz oranlarını düşürmesiyle hem konut hem de arsa satışları rekor seviyelere gelecektir” diye konuştu. 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner92
banner89