banner94

banner77

banner69

banner88

YGBS, sektörün personel ihtiyacını gideriyor

Tesis yönetiminde entegre hizmet sunan YGBS Easy Life Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi ve Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Sağır, tesislerin ihtiyacına en doğru nitelikte personel tedarik ettiklerini ifade etti.

DİĞER 23.06.2021, 11:31 17.07.2021, 22:57
YGBS, sektörün personel ihtiyacını gideriyor
banner66

Tesis yönetimi sektörü her geçen gün önem kazanıyor, gelişiyor ve büyüyor. Sektör büyüdükçe nitelikli ve profesyonel personel ihtiyacı da doğuyor. Sektörde tecrübeli kadrosuyla hizmet kalitesinden ve başarıdan ödün vermeden müşteri memnuniyeti sağlayan YGBS Easy Life, bu ihtiyacı karşılama adına önemli bir sorumluluk üstleniyor.

Nitelikli iş gücünün her sektör için önemli olduğunu vurgulayan Sağır şunları söyledi: “Tesis yönetimi sektörü hızlı büyüyen ve profesyonelleşme ihtiyacı olan bir sektör olduğu için nitelikli personel tedariki güçlüğü bize yetiştirme ve geliştirme için de sorumluluk almanın önemini gösterdi. Hizmet sunan kuruluşlar, nitelikli personeli çekmek ve mümkün olduğunca elde tutmak için büyük sorumluluklar almak durumundalar. Bu durumun farkında olarak, hizmet kalitesine direkt olarak tesir edecek iş gücü tedariki için YGBS İnsan Kaynakları birimi olarak işe alım süreçlerimizi yeniden yapılandırdık. İki aşamalı yetkinlik bazlı görüşmelerle adaylarımızı değerlendiriyoruz. Akabinde çeşitli test ve envanterler kullanarak en doğru projeye en doğru personeli yerleştirmeye gayret ediyoruz. Mevcut personellerimiz içinse yılda bir defa değerlendirme ve gelişim merkezi uygulamaları ile gelişim alanlarını tespit edip takip etmeyi önemsiyoruz. Sorumluluk alarak, bu alanda deneyimsiz personele de fırsat yaratarak sektör çalışanlarının kalitesinin yükselmesine katkı sağlamayı da hedefliyoruz.”

İLETİŞİM, SORUMLULUK ALMA VE MÜŞTERİ ODAKLI YAKLAŞIM

Personel seçiminde dikkat ettikleri kriterlere de değinen Sağır, “Personel seçiminde adaylarımızı kurum yetkinliklerimize uyumluluğu açısından değerlendirmek bizim için büyük önem taşıyor. Özellikle iletişim, sorumluluk alma ve müşteri odaklılık yetkinliklerini kilit nokta olarak değerlendirip adaylarımızda mutlaka arıyoruz. Kaliteli yaşam alanları oluşturup hizmet sunduğumuz yerlerdeki bütün paydaşlarımızın yaşam kalitesine dokunacak kişileri ekibimize katmak için İnsan Kaynakları açısından sürekli öğrenme ve gelişim fırsatlarını değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

BOLU’DA ÇALIŞTAY

Başkanlığını yürüttüğü Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği’nin düzenlediği çalıştaydan da bahseden Sağır, sözlerini şöyle noktaladı: “Ülke genelinde sektörümüzü temsil eden dernek başkanlarımızın ve üyelerimizin katılımı ile kapsamlı bir çalıştay düzenliyoruz. Bu çalıştayda yapılacak akademik ve sektörel çalışmalar ile oluşacak raporlar ve birliktelikler sektörümüze artı değerler katacaktır. 2-5 Temmuz tarihleri arasında Bolu Abant’ta düzenlenecek 1. Türkiye Profesyonel Tesis Yöneticileri ve Tedarikçileri Çalıştayı’mıza tüm sektör temsilcilerimiz davetlidir.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89