banner94

banner77

banner69

banner88

Vekil Kılıç’tan BURTİMDER’e “hayırlı olsun” ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği’nin (BURTİMDER) yeni Başkanı Murat Çakmaker’e ve Yönetimine hayırlı ziyaretinde bulundu.

DİĞER 28.05.2021, 09:32 31.05.2021, 18:57
Vekil Kılıç’tan BURTİMDER’e “hayırlı olsun” ziyareti
banner66

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren STK’larla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunan ve ortak projelere imza atmaya özen gösteren AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, BURTİMDER’de görevi eski Başkan Yusuf Aydın Eskibozkurt’tan devralan Murat Çakmaker ve Yönetim Kurulu’yla bir araya gelerek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

BURTİMDER’i takip ettiğini ve yeni yönetimin bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inandığını ifade eden Vekil Kılıç, hem ülke ekonomisine hem de Bursa’ya yaptıkları katkıdan dolayı dernek temsilcilerine teşekkür etti. Türk iş insanlarının inovatif düşünceyi endüstri ile birleştirmesi gerektiğine vurgu yapan Vekil Ahmet Kılıç, “Türkiye sanayi bazlı bir kalkınma sürecinden geçiyor. Bizim ülkece bu sürece hazırlanmamız gerekiyor. Bu noktada siz iş insanlarımıza çok görev düşüyor, geleceğimiz parlak. Hep beraber daha çok çalışarak, üreterek ülkemizi lider konuma taşıyacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle derneğinizin yeni oluşumunun hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

BURTİMDER Başkanı Murat Çakmaker de Vekil Kılıç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89