banner94

banner77

banner69

banner88

Tesis yönetiminde entegre hizmet

Sektöründe üstün başarılar yakalama adına önemli hamleler yapan YGBS Easy Life Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi ve Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Sağır, amaçlarının yönetilen tesislerde çalışanların tatminin arttırılması, tesis maliyetlerinin azaltılması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi olduğunu ifade etti.

DİĞER 23.01.2021, 10:47 23.01.2021, 10:58
Tesis yönetiminde entegre hizmet
banner66

Kuruma özel ilgi, sürekli eğitim, teknik destek ve kaynaklarla birleşerek eşi bulunmaz entegre bir hizmet sunduklarını ifade eden Yahya Sağır, hepsinin temelinde ‘daha iyi hizmet’ anlayışı olduğunu belirtti. Sundukları hizmetlerden de bahseden Sağır, “Plazalar, Alışveriş Merkezleri, Siteler, İşyerleri, Ofisler, vb. yerlerde; genel alan temizliği, sert zemin temizliği ve bakımı, cam ve dış cephe temizliği, otopark temizliği, havuz bakımı ve temizliği, özel oda temizliği, bina ilaçlanması ve dezenfeksiyonu, haşare kontrol hizmetleri, inşaat öncesi/sonrası temizliği ve eğitim faaliyetleri hizmetlerini veriyoruz” dedi.

Yönetilen/Yönetilecek tesis ve binalarda kiralama/satış hizmeti verilmesi, tanıtım, kontrat düzenlenmesi ve takibi, relocation ‘yeniden yerleştirme’ ve raporlama hizmetlerinde de faaliyet gösterdiklerini belirten Sağır şöyle devam etti, “Bahçe bakımı, Catering, Organizasyon hizmetleri, Kat hizmetleri, Otopark yönlendirme, Araç/Şoför hizmetleri, Araç filosu işletme ve koordinasyonu, Posta dağıtım ve Kurye hizmetleri, Taşıma/taşınma hizmetleri de faaliyet alanlarımız içerisindedir.”

YGBS olarak, her türlü bina ve bina grubunda ihtiyaç duyulan makine ve mekanik tesisatın bakım, onarım ve faaliyetini kesintisiz olarak sunulmasını sağlayıcı zemini oluşturduklarını, gerekli anlaşmaları yaptıklarını ve yeni teknolojileri uygulamak için çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Sağır, “Elektrik, ısıtma sistemleri, klima ve havalandırma sistemleri, sıhhi tesisat bakım ve onarım servisi, havuz bakımı, güvenlik teknolojisi, sözleşme yönetimi, koruyucu bakım, tadilat, modernleştirme, enerji yönetimi konularında danışmanlık hizmeti de sunuyoruz” dedi.

Hukuk ve Mali Müşavirlik hizmetleri de sunan YGBS; bunun yanı sıra, müşteri ziyaretleri ve kalite kontrol araştırmalarıyla sizleri memnun etmeyi hedeflemektedir. YGBS, “ Etkili iletişim hizmette mükemmelliğin temel taşıdır.” düşüncesi ile, gereken ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek amacıyla, size iletişim olanağı da sunmaktadır.

Yahya Sağır sözlerini şöyle noktaladı: “İstanbul, Tuzla merkezli olarak faaliyetlerimizi sürdürsek de Güney Marmara’ya özellikle Bursa’ya verdiğimiz önemin ifadesi olarak; Bursa şubemizi yeniledik, hizmetlerimizi, teknolojik ve modern alt yapımızla 350 m2’lik yeni ofisimizde sunmaya devam ediyoruz. Geniş bir kültüre ve eğitim sistemlerine sahip olarak, değişen arzuları ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, verdiğimiz hizmeti güncel tutmayı sürdürüyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89