banner94

banner77

banner69

banner88

BURTİMDER’de yeni başkan Murat Çakmaker

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği’nde (BURTİMDER) yeni başkan Makro Isı firma sahibi Murat Çakmaker oldu.

DİĞER 27.03.2021, 13:10 28.03.2021, 13:54
BURTİMDER’de yeni başkan Murat Çakmaker
banner66

Divan Başkanlığını Kaşif Aziz’in, divan üyeliklerini de Hasan Okumuş ve Salim Yılmaz’ın yaptığı BURTİMDER’in Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Murat Çakmaker, BURTİMDER’in yeni başkanı oldu.

4 dönem BURTİMDER Başkanlığını yürüten Yusuf Aydın Eskibozkurt, artık görevi gençlere devretmenin zamanı geldiğini ifade ederken, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı tüm üyelere teşekkür etti. BURTİMDER’in Olağanüstü Genel Kurul toplantısında faaliyet raporu ile mali tabloların okunarak onaylanması ve kabulünden sonra gerçekleşen seçimde Murat Çakmaker, oy birliği ile başkan seçildi.

Yönetim Kurulu'nun seçiminin ardından, Divan Başkanlığı'nın önerisiyle 4 dönem BURTİMDER Başkanlığı yapan Yusuf Aydın Eskibozkurt, BURTİMDER'in onursal başkanı seçildi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakmaker de, “Yusuf Başkan çok güzel ve başarılı işler yaptı. Yönetiminde bizler de vardık. Sektörümüz adına birlik beraberlik içinde yeni projelerle görevimizi yapmaya çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sektörümüze hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

BURTİMDER’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Murat Çakmaker (Makro Isı), Cengiz Eker (İzomet), Hasan Okumuş (Okumuşlar Yapı), Burak Barut (Edessa Mobilya), Erhan Adalıer (Mar-Esen Plastik), Salim Yılmaz (Sesa Marmara Boru), Mehmet Erdoğan (Motif Yapı).

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
kapalı
banner61
banner62
banner89