banner94

banner77

banner69

banner88

Tepe Home İstanbul Modoko’da

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından olan Tepe Home, İstanbul’daki 7. Türkiye’de ise 18. Mağazasının kapılarını Modoko’da açtı.

DEKORASYON 18.07.2020, 11:43
Tepe Home İstanbul Modoko’da
banner66

Kaliteli hizmet anlayışıyla mobilyada öncü markalar arasında yerini alan Tepe Home, Türkiye ve yurt dışındaki yatırımlarına devam ediyor. Aksesuardan mobilyaya tüm dekorasyon ihtiyaçlarını tek bir adreste buluşturan Tepe Home, 7.mağazası Modoko ile en yeni koleksiyonlarını dekorasyon tutkunları ile buluşturuyor. Birçok farklı ürün seçeneği sunarak kalbi evinde atanları ağırlayacak olan Tepe Home’un yeni mağazasını ziyaret edenler; yemek odası, genç odası, oturma odası, yatak odası takımlara ile bahçe mobilyalarına ek olarak tamamlayıcı mobilya ve aksesuar ürünlerine de ulaşabilecek.

Tepe Home markasının yatırımlarına devam edeceğini söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, “Parekende mağazacılık hedeflerimiz kapsamında daha fazla tüketiciye ulaşmak için yeni satış noktaları açmayı sürdürüyoruz.Bu noktadan hareketle İstanbul Modoko’da bulunan yeni mağazamızı hizmete sunduk. Türkiye’de hayata geçirdiğimiz mağazalarımız ve her beğeniye hitap eden ürün gamımız ile kaliteli hizmeti vatandaşlarımız ile buluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89