banner94

banner77

banner69

banner88

Projelerinizde çözüm ortağınız

8 bin m² büyüklüğündeki fabrikasında iç mekan kapıları ve dekoratif paneller üreten Metdoor, 39 ilde üreticiler için yaptığı mamül ve yarı mamül üretim ile ciddi bir katma değer yaratıyor.

DEKORASYON 27.05.2016, 18:13 27.05.2016, 18:13
 Projelerinizde çözüm ortağınız
banner66
Büyük konut ve işyeri inşaatlarına iç mekan kapıları ve mobilya üreticilerine yar mamül malzemeeler üretmesinin yanı sıra, ürün portföyüne 2016 yılından itibaren portmanto ve banyo dolabı da ekledi.



1979 yılında Cavit Mustafaoğlu tarafından kurulan Metin Orman Ürünleri’nin bugün Metdoor markası ile faaliyet gösterdiğini ifade eden Metdoor Genel Koordinatörü Ahmet Muhtar, “Zamana ayak uydurarak değişen ve gelişen firmamız, modern bir fabrikada çağın mobilya ihtiyaçlarına göre üretim yapıp çözüm ortağı olmaya çalışıyor” diye konuştu.



39 ile satılıyor…



2010 yılından itibaren nihai tüketiciye iç mekan kapıları yaptıklarını belirten Muhtar, “1998 yılından bu yana yarı mamül üreten Metin Orman Ürünleri, 2010 yılından itibaren de nihai tüketiciye Metdoor markasıyla iç mekan kapıları yapmaya başladık. 2015 yılı itibariyle “Blocco” markasıyla banyo dolabı, portmanto ve projeli dekorasyonların ihtiyacı olan mamüllerin üretimi ve montajını yapıyoruz. Metin Orman Ürünleri firması şu anda 39 ilde satılan; Metdoor markasıyla kapı, Metlack markasıyla boyalı mdf arkalık ve Metdecor markasıyla da dekoratif ahşap paneller ve dekoratif süperatörler üretiyor” şeklinde konuştu.



Mevcut fabrikayı 2005 yılında kurduklarını belirten Muhtar, 8 bin m² alanda 80 kişiye istihdam sağladıklarını söyledi. Son teknolojiyi kullandıklarını vurgulayan Muhtar, “Fabrikamızda sektör ile alakalı son teknoloji ile donatılan İtalyan ve Alman makinelerinin yanı sıra bütün bunların yanında çok özel üç adet boya hattı da bu tesisin içinde çalıştırılıyor. Ultraviyole korumalı ve su bazlı kullanılan bu hatlar, bölgemizde iç mekan kapılarına U.V. boya kullanılan tek tesis olma özelliğini koruyor. U.V. boya, çizilme direnci oldukça yüksek bir boya olmasıyla biliniyor. Rengin solması ya da zaman içerisinde ürünün tamamen renk değiştirmesi gibi durumları ortadan kaldıran bu boya hattı hem üreticiler hem de tüketiciler için önemli avantajlar sağlıyor” dedi.
 
 
 
 
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
21°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89