banner94

banner77

banner69

banner88

İnegöl mobilyası dünyaya açılıyor

Cezayirli Mobilyacı Fsian Racim Bşk Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

DEKORASYON 16.02.2016, 15:27 16.02.2016, 15:27
İnegöl mobilyası dünyaya açılıyor
banner66
 İnegöl Mobilyasının ihracat yelpazesinin çeşitliliğine örnek teşkil eden Cezayirli Mobilyacı Fsian Racim Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

İnegöl Mobilyasının geldiği noktanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl Mobilyasının ülkemiz sınırlarını aşarak dünya mobilya sektörü alanında geldiği yer ekonomik anlamda önemli bir başarı öyküsüdür. Bu sektöre emek veren ve İnegöl Mobilyasının markalaşması noktasında gece gündüz demeden efor sarf eden mobilyacı kardeşlerimizi huzurlarınızda kutlamak isterim. Günümüzde ürün standartlarını yakalamış, farklı tarzda model ve tasarımlarıyla sektöre örnek olan İnegöl Mobilyamız bu anlamda geleceğe daha da umutla bakmaktadır” dedi.

Aktaş; “Dünyaya açılma noktasında güzel bir örnek teşkil eden ve 2,5 yıldır İnegöl Mobilyası alışverişinde bulunan Cezayirli Mobilyacı Fsian Racim’i bugün misafir ediyoruz. Mobilyacı kardeşimiz bizimle özellikle tanışmak istemiş, kendilerine öncelikle şehrimize hoş geldiniz demek istiyorum. Geçmişten gelen tarihi bağlarımız noktasında Cezayir’in bizim gönlümüzde farklı bir yeri var. Kurulan bu güzel bağların bu ikili ilişkiler ile artarak devam etmesi ve iki ülke arasındaki bu mobilya ticaretinin diğer sektörlere de yansımasını temenni ederim” dedi.

Supertotobet Arial;">Ziyarette konuşan Cezayirli Mobilyacı Fsian Racim ise; “İnegöl Mobilyası ile alakalı 2,5 yıldır alışverişte bulunuyoruz. Bu alışverişler vasıtasıyla güzel dostluklar kurma fırsatına da sahip olduk. Aynı zamanda Türkiye ile aramızdaki kadim dostluğumuz İnegöl’den mobilya satın alırken bize büyük bir kolaylık sağlıyor. Ayrıca Çin yerine İnegöl Mobilyasını tercih ediyoruz. Bunun en büyük nedeni ürünlerin kaliteli, istediğimiz model ve tarzda olması ve güzel tasarımlara sahip olmasıdır.” dedi.

Racim; “Cezayir de Türk dizileri ve filmleri çok revaçta bu yüzden Türkiye’ye karşı büyük bir ilgi ve alaka da var. Bu durum ilişkilerimizi daha da kuvvetlendirmekte ve ekonomik ilişkilerimize yansımaktadır. Sonuç olarak ta bizlerin İnegöl Mobilyasını tercih etmemize vesile olmaktadır. Bugün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Bizleri kabul ettikleri için huzurlarınızda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ilişkilerimizin artması adına belediye başkanımızı Cezayir’de misafir etmekten dolayı mutlu olacağımızı buradan belirtmek istiyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Fsian RACİM’e çini ve fincan takdiminde bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89