banner94

banner77

banner69

banner88

İç mimarideki “Muazzam“ dokunuş

Muazzam İç Mimarlık Ofisi, yaptığı projelerle adından söz ettiriyor.

DEKORASYON 03.11.2015, 09:12 03.11.2015, 09:12
İç mimarideki “Muazzam“ dokunuş
banner66
Otel, hastane, cafe, yat, konferans salonları, villa ve konut dekorasyonlarında iddialı olan firma, yeni dönemde Afrika ülkeleri dahil olmak üzere, birçok ülkede yeni projelere start vermeye hazırlanıyor. Firma olarak yaptıkları her işin arkasında olduklarını ifade eden Muazzam İç Mimarlık Ofisi Mimarı Nalan Sevim, “Anahtar teslim tüm işleri yapıyoruz. Çatısı ve dört duvarı olan her yerin dekorasyonuna talibiz” ifadelerini kullanarak, sektördeki iddialarını dile getiriyor.

“İşimizi iyi yapıyoruz”

Muazzam İç Mimarlık Ofisi, hayata geçirdiği projelerle Bursa’nın adını birçok ülkede duyuruyor. Tadilat ve dekorasyon konusunda ciddi bir tecrübeye sahip olan firma, deneyimli ve dinamik ekibiyle önemli projelere imza atıyor. Projenin kapasitesine göre şekillenebilen bir ekibe sahip olduklarını vurgulayan Muazzam İç Mimarlık Ofisi Mimarı Nalan Sevim, “Projenin kapasitesine göre sayısını şekillendirebildiğimiz bir ekibimiz var. Yurtiçi ve yurtdışından müşterilerimiz var. Yaptığımız her işin arkasında olduğumuz için müşterilerimizle ilişkilerimiz daima diri kalıyor.  Müşterilerimiz ağırlıklı olarak referans yoluyla geliyorlar. Bunun sebebi de referans gösterenlerin bizden memnun olmalarıdır. Çünkü biz işimizi iyi yapıyoruz” diye konuştu.

Tecrübe önemli…

Başarılı bir mimar olmak için ufkunuzun açık olması gerektiğini de söyleyen Nalan Sevim, “Başarılı bir mimar olabilmek için yeniliklere açık olmanız ve müşteriyi iyi denetliyor olabilmeniz lazım. İyi bir mimar olup, müşterinize hitap edemiyorsanız, başarılı olmak pekte mümkün gözükmüyor. Bunun yanı sıra tecrübeli olmak da sizleri rakiplerinize göre bir adım öne geçiren etkenler arasında. Çünkü ilk defa yapılan bir işle, üç kere yapılan bir iş arasında oldukça önemli farklar olabiliyor. Tüm bunların ardından çok iyi bir ekibe ve çözüm ortaklarına sahip olmanız gerekiyor ki, satış sonrası hizmet noktasında da kusursuz olabilin” dedi.

“İyi bir mimarın aynı zamanda esnaf olabilmesi lazım”

İlkokul yıllarından beri mimar olmak istediğini ifade eden Sevim, “Ben ilkokuldan bu yana mimar olacağımı söylüyordum ve oldum. İşimi de gerçekten severek yapıyorum. Bugün geriye dönüp baktığımda başka bir işi yapabileceğimi de düşünmüyorum. O sebepten işimi çok severek yapıyorum. Bunun yanında İyi bir mimar olmakta yaratıcılığın çok büyük önemi olduğuna inanıyorum. Aynı zamanda da iyi de bir pazarlamacı olmanız gerekiyor. Çünkü biz çizimlerin desteklediği bir hayal satıyoruz. Bu hayale karşı tarafı ikna edebilmek için esnaf bir yanınızın mutlaka olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Mimarlar artık branşlaşıyor”

Günümüzde mimarların da doktorlar gibi branşlaştığını söyleyen Nalan Sevim, “Bursalılar dekorasyon konusunda artık çok bilinçli ve neredeyse herkes bir mimarla çalışmak istiyor. Bugün mutfak firmasına da gitseniz, yapı markete de gitseniz karşınıza direkt olarak mimar çıkıyor. Çünkü artık bu bir ihtiyaç haline geldi. Mimarlar da doktorlar gibi artık branşlaşıyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89