banner94

banner77

banner69

banner88

Dekorasyon zeminde başlar

Zemin kaplamaları yaşam alanlarımızın temelini oluşturuyor ve dekorasyon tarzımızın tonunu belirliyor. Dekorasyon dahilinde iyi düşünülmüş, kaliteli zemin çözümleri uzun kullanım ömrü sunarken karakterli bir iç dizayn kurgusu yaratarak mekanı imzalıyor.

DEKORASYON 27.10.2020, 18:59
Dekorasyon zeminde başlar
banner66

1980’li yıllarda ilk olarak İsviçre’de üretilen ve son yıllarda donanım ve estetik değerleri artan lamine ve laminat parkeler, ahşap ya da ahşap görünümlü dokularıyla büyük talep görüyor. DesignFloor tasarım/mimar ekibi “İdeal bir dekorasyonda parke, eşyalar ve diğer mimari ögelerle bir bütün halinde seçilmelidir. Mekanın tüm tasarım karakterine bir altlık hazırlayan zemin kaplaması; duvar, kapı, tavan ve mobilya tercihleri ile bütünlük sağlamalıdır.” diyor.

2020 yılı her zamankinden daha fazla evde vakit geçirdiğimiz bir sene oldu. Evde kal çağrılarına uyduğumuz bu süre zarfında yaşam alanlarını dönüştürmeye yönelik ilgi arttı. Doğaya ve dış mekana duyduğumuz özlem, bu yılın dekorasyon trendlerini doğal yaşamdan ilham alan, iç mekanda “outdoor” etkileri barındıran bir yöne sürükledi. Ahşap ya da ahşap görünümlü dokularıyla doğayı anımsatan parkeler de dekorasyon içindeki yerini koruyarak bu eğilime cevap verdi. DesignFloor tasarım/mimar ekibi “İdeal bir iç mekan kurgusunda parke, eşyalar ve diğer mimari ögelerle bir bütün halinde seçilmelidir. Mekanın tüm tasarım karakterine bir altlık hazırlayan zemin kaplaması; duvar, kapı, tavan ve mobilya tercihleri ile bütünlük sağlamalıdır.” diyor ve parke seçimlerinde etkili olabilecek dekoratif fikirler veriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89